Facturen
UBL doorsturen voor onkosten

Doorgestuurde kosten die UBL-bestanden bevatten om automatisch herkend en geanalyseerd te worden door boekhoudsoftware.

Esther van Opijnen avatar
Geschreven door Esther van Opijnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tegenwoordig kan de moderne boekhoudsoftware UBL-bestanden lezen. UBL-bestanden zijn gestructureerde generieke representaties van facturen die door software kunnen worden gelezen.

Instellingen

Zodra je bij instellingen "Stuur kopie van geboekte kosten naar" activeert, zal Rodeo automatisch een UBL-bestand genereren die gerelateerd is aan de geboekte kosten.

Let op!

De PDF-factuur en het UBL-bestand kunnen verschillen! Rodeo genereert UBL-bestanden op basis van de gebruikersinvoer. Het UBL-bestand wordt niet gegenereerd op basis van de werkelijke inhoud van de PDF. Rodeo voegt alleen de toegewezen bedragen en btw toe aan het UBL-bestand dat met het PDF-bestand wordt verzonden. Je vindt het bedrag bij de laatste stap terwijl u uitgaven toevoegt.