Activeer gearchiveerde gebruiker

Lees hier hoe je een oude gebruiker weer actief kan maken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Komt iemand weer terug van weggeweest? Geweldig! Hoe kan diegene meteen weer aan de slag? Door eerst het gearchiveerde account weer te activeren.

Let op het; het archiveren van een gebruiker is alleen mogelijk door een Full User. Zorg er dus voor de je de juiste rechten hebt voordat je hieraan gaat beginnen. Zorg ervoor dat binnen het project management de juiste gebruikers de juiste bevoegdheden hebben.

Hoe de-archiveer je een gebruiker?

Ga naar de instellingen. Je kan daar komen door linksonder het menu op het wieltje te klikken.

Vervolgens switch je het gebruikersoverzicht van 'actief' naar 'gearchiveerd' door op 'actief' te klikken.

Daar zie je links van de gebruikersfoto een cirkel staan met drie balletjes erin.

In het scherm wat daarop volgt kan je de keuze maken om de gegevens van de gebruiker te bewerken of je kan de de gebruiker de-archiveren. Klik op de-archiveren om de gebruiker te weer actief te maken.

Wil je een gebruiker weer archiveren? Lees dan dit artikel.