Urenregistratie

Zorg ervoor dat je administratie in topvorm is. Lees hier alles over hoe je gewerkte uren kan registreren.

Esther van Opijnen avatar
Geschreven door Esther van Opijnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het bijhouden van uren met Rodeo kan niet eenvoudiger.

Zoek eenvoudig de datum op waarop je jouw uren wilt bijhouden. Klik op de + knop en vul het project en activiteit in. Voeg de tijdkaart toe en vul de uren in die aan de geselecteerde activiteit zijn gewerkt.

Bovendien kan je een beschrijving toevoegen om je projectmanager te informeren over wat je in die periode hebt gedaan.

Bekijk de video over tijdregistratie in Rodeo.