Rapportages
Rapportage van gesloten projecten

Project is volbracht en klant is tevreden. Zijn jullie dat ook? Dat kan je zien door een gesloten project rapportage te maken.

Esther van Opijnen avatar
Geschreven door Esther van Opijnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak ik een rapportage van een gesloten project?

Ga naar het rapportenoverzicht door op 'Rapporten' te klikken aan de linkerkant bij het overzicht aan features:

Kies vervolgens door op het vlak rondom de tekst ‘GESLOTEN PROJECTEN’ te klikken.

Hier heb je ook de mogelijkheid om een export te maken van een bestand dat bij Excell is in te laden. Hiervoor kan je een .xlsx en een .csv bestandstype downloaden. Dit kan je doen door op het ronde knopje met het postvakje erin te klikken.

Vervolgens toont onderstaand scherm een overzicht van alle gesloten projecten:

Bij gesloten projecten vind je de financiële prestaties van per project. Je ziet hoe de projecten hebben gepresteerd op basis van geschreven uren ten opzichte van gebudgetteerde uren. Ook zie je hier welke marges je hebt gerealiseerd op je inkoop. Deze rapportages zijn ook snel inzichtelijk te maken voor andere collega’s binnen jouw organisatie. Zo weet iedereen op elk moment hoe je ervoor staat.

Wil je meer weten over wat er allemaal kan met onze rapportages, neem dan hier een kijkje.