Koppel jouw boekhoudsoftware met Rodeo

Zorg ervoor dat ook andere administratie geautomatiseerd gebruik maakt van Rodeo.

Esther van Opijnen avatar
Geschreven door Esther van Opijnen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt Rodeo verbinden met jouw favoriete boekhoudsoftware. Om dit te doen, moet die software de functie van een digitale mailbox hebben.

Om deze functie van Rodeo te gebruiken, gaat je naar Instellingen en klikt je op het tabblad Geavanceerd.
​
Zorg er nu voor dat jouw boekhoudsoftware een e-mailadres genereert voor de digitale mailbox en vul dit e-mailadres in. Meestal krijgt je er een voor uitgaande facturen en een voor inkomende facturen.

Nu worden alle uitgaven die je boekt of facturen die je verzendt automatisch gesynchroniseerd met uw boekhoudsoftware.

Zorg ervoor dat [email protected] toevoegt is aan de boekhoudsoftware als ontvangend e-mailadres.

Als je Exact Online gebruikt. Bekijk dan het volgende screenshot om het e-mailadres Β toe te voegen als afzender op de whitelist.