Projecten
Hoe verwijder ik een project?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Rodeo streven we erna om projecten niet te verwijderen. Uren die besteed zijn aan een project, ook al gaat het project niet door, wil je inzichtelijk houden.

Op die manier kun je relevantere bedrijfsanalyses doen.

Mocht je een project toch willen verwijderen moet je er voor zorgen dat er geen activiteiten op een project staan. Dit kunnen uren / geboekte kosten / offertes / taken zijn.

Als er geen activiteiten op het project staan dan kun je in het projectoverzicht het juiste project opzoeken via de filter. Vervolgens klik je op het wijzig knopje. Deze is zichtbaar wanneer je met je muis over het project gaat. Kies dan voor verwijderen.

Let op: Het project kan niet meer worden terug gehaald wanneer er wordt gekozen voor verwijderen.