Uren Registratie
Hoe maak ik een tijdkaart favoriet?
Steffan Kohnke avatar
Geschreven door Steffan Kohnke
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het komt vaak voor dat je voor een langere periode aan dezelfde activiteit werkt.

In Rodeo kun je de tijdkaart als favoriet markeren. Op die manier zal de tijdkaart in het lint verschijnen.

Wanneer je op een andere dag bent, dan hoef je alleen maar de favoriet aan te klikken en de hoeveelheid tijd in te voeren.

Als je klaar bent met de favoriet, dan kun je door het bewerk knopje rechts in het lint de favoriet verwijderen.