Updates
Wat zijn de opties met de Messenger functionaliteit?

Het is nu mogelijk om in Rodeo een chat gesprek te starten met andere teamleden die hetzelfde account gebruiken.

Steffan Kohnke avatar
Geschreven door Steffan Kohnke
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Rodeo's nieuwe Messenger functie, kun je eenvoudig gesprekken starten, bestanden delen en met het team in verbinding blijven. Voortaan gebeurt alles op één plek, je hoeft dus niet meer te wisselen tussen verschillende vensters.

Wat kun je doen met Rodeo Messenger?

Communicatie kanalen creëren

Met een manager account in Rodeo, kun je verschillende communicatie kanalen creëren in de messenger. Misschien wil je bijvoorbeeld een #projectmanager of een #website-project kanaal aanmaken.

Let op: Er geldt een limiet van 25 actieve kanalen per account. Dit is inclusief groeps chats, kanalen en zelfs privé berichten.

Stuur privé berichten

Wil je vertrouwelijke informatie bespreken? Dat kan door een privé bericht naar één persoon, of een select groepje personen te verzenden.

Bestanden delen met het team

Deel bestanden (max. 20MB) met je collega's door deze te slepen en toe te voegen aan een kanaal of een bericht. De bestand types die worden ondersteund zijn: png; jpeg; jpg; gif; pdf; csv; xls; xlsx; zip; xm; ppt; pptx; doc; docs; docx; and txt.

Het gebruik van de Messenger functie

Of je nou vanuit huis of op kantoor werkt, je kan een hoop meer lol beleven tijdens je dagelijkse chat gesprekken door grappige emojis en gifs aan je chat berichten toe te voegen.

Om ervoor te zorgen dat je nooit belangrijke gesprekken kwijt raakt, beweeg je over het bericht, klik je op de drie puntjes voor Meer Opties en selecteer je Pin. De berichten met een pin kun je altijd veel sneller vinden door op Pins te klikken boven aan de rechterzijde van het chat venster.

Als je op een specifiek bericht wil reageren, kun je een thread beginnen door over het desbetreffende bericht te bewegen, en vervolgens op Begin een thread te klikken:

Een extra venster zal dan aan de linkerzijde verschijnen, waarin jij je reactie kan typen: