Uren Registratie
Hoe schrijf je tijd voor een andere gebruiker?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan voorkomen dat er medewerkers zijn die niet hun uren hebben geschreven. Wanner je wilt factureren, het project af wilt sluiten of iets dergelijks. Is het van belang dat alle uren ingevoerd zijn.

Daarom kun je altijd als projectmanager tijd schrijven voor een andere gebruiker.
Hiervoor ga je naar tijd in het linkermenu.

Vervolgens zie je boven in het scherm ALS [naam] staan.

Wanneer je voor een andere medewerker tijd wilt schrijven klik je op de naam en zoek je de juiste medewerker. Wanneer je die hebt geselecteerd is kun je tijd schrijven op die medewerker.

Zorg wel dat je de naam weer terug verandert om verdere problemen te voorkomen.

Let op: Dit is alleen mogelijk voor volledige gebruikers.